Deprecated: Creation of dynamic property T4\MVC\Router\T4::$config is deprecated in /customers/8/f/4/nct2023.no/httpd.www/plugins/system/t4/src/t4/MVC/Router/T4.php on line 87 Deprecated: Creation of dynamic property T4\Optimizer\Css::$docroot is deprecated in /customers/8/f/4/nct2023.no/httpd.www/plugins/system/t4/src/t4/Optimizer/Base.php on line 34 Deprecated: Creation of dynamic property T4\Optimizer\Js::$docroot is deprecated in /customers/8/f/4/nct2023.no/httpd.www/plugins/system/t4/src/t4/Optimizer/Base.php on line 34 Deprecated: Creation of dynamic property T4\Document\Template::$bs5 is deprecated in /customers/8/f/4/nct2023.no/httpd.www/plugins/system/t4/src/t4/Document/Template.php on line 36 NCT 2023 - Fra presidenten

Hilsen fra...

Breadcrumbs

Hove Leirsenter ligger midt i Raet Nasjonalpark utenfor Arendal og har et område spesielt tilrettelagt for idrett, sjø- og friluftsaktiviteter.

Mange opplever Sørlandets nasjonalpark om sommeren og opplever den som «hele Norges sommersted».

Her kan du være aktiv og utforske hva som lever på land og under de blå flater – året rundt.

Flere kilometer med flotte turstier i naturskjønne omgivelser er noe av det Hove kan by på. Hove-området er regionens mest besøkte tur- og rekreasjonsområde i tillegg til de tilrettelagte arealene for idrettslig utfoldelse, er det flere kilometer med turstier gjennom Hoveskogen og verneskogen med sitt rike plante-, dyre- og fugleliv. Hove leirsenter er et eldorado for barn og unge med sine aktivitetstilbud. Her finner du Trollpark Hove; en spennende klatrepark som passer for «barn i alle aldre». Her er fotballbaner og aktiviteter i det våte element og mye mer. Om ikke dette skulle være nok er dyreparken i Kristiansand kun en time unna. Her er det muligheter for alle aldersgrupper.

Hove leirsenter har store og fine områder med plass for bobiler, campingvogner og telt ved arrangementer!

Det er også mulighet for romleie på plassen. Her tar dere direkte kontakt for bestilling og gi beskjed at dere skal være med på treff i NBCC!

Planlegg neste års ferie allerede nå og bli med på NCT på Hove leirsenter i 2023. Vi garanterer flotte dager for alle campingglade barn og voksne i et skandinavisk fellesskap.

Vi sees på Hove i juli!

Berit Karin Seljeseth Osa
President i NBCC