Deprecated: Creation of dynamic property T4\MVC\Router\T4::$config is deprecated in /customers/8/f/4/nct2023.no/httpd.www/plugins/system/t4/src/t4/MVC/Router/T4.php on line 87 Deprecated: Creation of dynamic property T4\Optimizer\Css::$docroot is deprecated in /customers/8/f/4/nct2023.no/httpd.www/plugins/system/t4/src/t4/Optimizer/Base.php on line 34 Deprecated: Creation of dynamic property T4\Optimizer\Js::$docroot is deprecated in /customers/8/f/4/nct2023.no/httpd.www/plugins/system/t4/src/t4/Optimizer/Base.php on line 34 Deprecated: Creation of dynamic property T4\Document\Template::$bs5 is deprecated in /customers/8/f/4/nct2023.no/httpd.www/plugins/system/t4/src/t4/Document/Template.php on line 36 NCT 2023 - Treffavis torsdag

Treffavis

Her er noen viktige artikler. senere under treffet legges de daglige treffavisene ut her.

Breadcrumbs

NCTlogonordiskeflagg

Treffavis torsdag 6. juli 2023

Innkjøring på NCT:

anstein

Leder for innkjøringen Anstein Sørum er fornøyd med dagens innsats. Køen inn har stort sett gått jevnt og fint, utenom de som skulle plasseres på C-feltet. De har først stått på venteplass grunnet annet arrangement. Det har vært femten personer som har vært i arbeid under innkjøringen. Det har fungert smidig fordi vi har erfaring med innkjøring fra egne treff og andre nordiske treff. Vi benytter Walkietalkie for å ha effektiv kommunikasjon, slik at vi kan få ordnet opp med en gang når det oppstår ulike hendelser underveis. Vi har truffet mange hyggelige og blide folk under innkjøringen og er glade for tålmodigheten treffdeltakerne har hatt.
-------

Barn på NCT:  
magnus  sara
I går var det barnedisco og leker i Glasshuset der var søsknene Magnus 10 og Sara 8 ½. De kommer fra Bærum og var glade for å ha kommet frem til Hove. De synes det var langt å kjøre. På treffet er de sammen med bestemor og Nils-Kristian. De gleder seg til å besøke klatreparken og det var moro med lek sammen med andre barn på treffet. Magnus synes det er greit å bli kjent med noen barn, men ikke for mange for da blir det så trist å reise fra de igjen. De lekte med erteposer og stigespill. Popcorn og saft smakte godt når de skulle ha en pause. De synes det er fint å bo i bobil, men det kan være litt vanskelig å sove.
----------
isaksen

Grete og Helge Isaksen kommer fra Sauland og medlemmer i NBCC avd. Telemark. De er på sitt 4. nordiske treff. De fortalte at de vanligvis kjører alene, men når de kommer på NCT blir de kjent med nye mennesker. De treffer også kjente igjen fra tidligere treff, det synes de er hyggelig. De ser frem til aktivitetene som kvartervertene arrangerer og gleder seg spesielt til langbordet. Da kommer det folk fra alle kanter og setter seg ned. Grete og Helge setter pris på at det er rolig og det er hyggelig å treffe de samme menneskene morgenen etter. De har reist en del til utlandet blant annet Polen og Nederland. De har et stort ønske om å reise til nordisk i Finland neste år, da de ikke har kjørt dit tidligere.
-----------------
Dagens glis:

INVASJONEN-DAG 2

Tross den tilsynelatende vennlige imøtekommenheten denne journalisten ble møtt med av ledelsen av denne mystiske gruppen caravanister, lå det jeg vil kalle en sunn skepsis i mitt bakhode.

Etter en kald og regnfull natt, kun med himmelen som dyne, ble jeg vekket av muntre stemmer som ønsket hverandre en god morgen. Noe som jeg absolutt ikke hadde. Men, mitt skarpe og analytiske sinn hadde blitt ytterligere skjerpet av mangelen på søvn. Blide mennesker en tidlig morgen, kan vanskelig tilskrives folk med den frie vilje i behold. Her må noe ligge under tenkte jeg, mens jeg febrilsk prøvde å frigjøre et titalls maur, som hadde invadert undertøyet mitt i løpet av natten.

Igjen landet det et antall gjess på jordet foran meg, noe som fikk meg til å undres på om de var dressert av denne NBCC-klubben som levende droner. En av dem hadde jo avslørt meg dagen før, og nå økte kaklingen igjen fra flokken. Teorien ble bekreftet da det plutselig sto en kar foran meg, veivende med et stort badehåndkle. «Du får bli med meg hematt, je har no tørre kle´e i vogna som du kan få å ha på deg.»

Plutselig satt jeg tørr og varm med en stor «tallrik» egg og bacon foran meg, iført fargerike klær med klubbens logo både foran og bak. Benevnelsene kollaboratør og medløper fôr gjennom hodet mitt, før jeg innså hvilken unik posisjon jeg nå hadde. Fra innsiden av denne foreningen hadde jeg nå en gylden mulighet til å avsløre de endelige planene. Jeg måtte derimot sette ned foten da jeg ble tilbudt en snaps han hadde med seg fra hjemfylket. Hedmarkinger og brennevin i kombinasjon, kan få konsekvenser for sarte sørlendinger, det har jeg lært før, på den harde måten. Tross alt takknemlig for både klær og mat, takket jeg for meg og trakk meg litt tilbake for å få skrevet ned disse ordene du nå leser, men nå var jeg blitt ønsket velkommen tilbake når som helst. Noe jeg skulle vite å benytte meg av.

Litt usikker, som jeg nå likevel var, halvveis forført av vennlighet, valgte jeg en noe mer åpen observasjonspost, oppe i et tre i klatreparken. Der kunne jeg få oversikt over antallet på området. Et noe svaksynt og amorøst ekorn forstyrret meg litt i tellingen, men da jeg kom til over to hundre vogner og biler, krøp det likevel litt langs ryggraden. Denne gangen var det ikke maur, men et gys… Hvilken agenda hadde egentlig disse skremmende hyggelige personene?

Langemann Tullingsen, utgravende journalist

---------------
Lodd selges torsdag, fredag og lørdag. 10 kroner loddet og bildene under viser dagens gevinster og gevinster til barn som trekkes lørdag
gevinster
gevinster2